Уручена колица за прве которварошке тројкe

 Представници компаније “Фагус” из Котор Вароша уручили су данас колица за прве которварошке тројке Николину, Новака и Николу Комљеновић.

fagus-2

Из ове компаније истичу да је ово лијеп повод за даривање, с обзиром на пад наталитета у Републици Српској.

Наша је обавеза да пружимо подршку породицама са троје и више дјеце“, кажу у “Фагусу” и додају да су, уз сву доступну пословну организацију, тешком муком дошли до колица која се праве по наруџби у Италији, гдје је у току колективни годишњи одмор.

Они су пожељели малим Комљеновићима да их прате здравље и срећа и да у годинама које долазе буду понос својих родитеља Драженке и Ненада, брата Стефана и општине Котор Варош.

Мајка двомјесечнх тројки Драженка Комљеновић захвалила се руководству компаније “Фагус” за бригу и подршку с циљем подстицања наталитета.

Комљеновићева је истакла да она, супруг и њихов трогодишњи син Стефан имају подршку својих најближих, али и да им је у овој прилици помоћ компаније “Фагус” добродошла.

Поручујем свим женама које имају вишеплодну трудноћу да ништа није тешко, да је најважнија добра организација и да љубав према дјеци надмашује сваки умор и бригу“, рекла је Комљеновићева.