Увод у потпуну диктатуру

Згази и погуши све око себе како би стаљинистичким методама вјечно и неграничено владао као ЦИК-ов некрунисани краљ Милорад први и потоњи.   И док са једне стране позива на лажно „српско јединство“ и мами појединце у своју замку, по налогу Милорада Додика данас је Наџорни одбор Нове банке смијенио генералног директора Милана Радовића, једног од акциона те банке. Радовић је један од „мангупа“ у ДНС-у, како је Додик означио неке од кадрова Павићеве странке које не контролише, тражећи од „коалиционог партнера“ да их уклони.

Својим традиционалним оружјем, уцјенама, пријетњама и притисцима, Додик је данас уклонио несуђеног премијера Милана Радовића из највеће и најстарије домаће банке, правећи нови искорак ка увођење потпуне диктатуре, апсолутизма, једноумља и страховладе.

Не знам какав је то страшан криминал починио Радовић према режиму, али притисци и његово муњевито брутално уклањање са чела банке, у којој је један од сувласника, је показатељ бескрупулозности и осветољубивости Додика и његовог режима.

С једне стране он гази и јавно понижава кључног „партнера“ из „најдуговјечније коалиције“, а с друге стране шаље јасну поруку свим послушницима како ће проћи ако покушају да врдају и слијепо не спроводе његова криминлна наређења и сулуде замисли.

Према мојим сазнањима Радовићу је запријећено још већим ударцима уколико се потпуно повуче, не одустане и не препусти „чубриловићевцима“ посланички мандат. Додик гази и понижава Павића и ДНС и питање је хоће ли пустити да их Додик прегази без отпора и пустити Радовића низ воду без ријечи или ће пружити бар неки отпор диктатору.

Уклањањем Радовића Додик задаје још један ударац банкарском систему Српске, након што су због пљачке и извлачења новаца пропале Бобар и Банка Српске и питање је како ће се смјена одразити на пословање Нове банке.

Уклањањем „мангупа“ Додик показује колико му је стало до „свесрпског јединства“ којим жели да намами у клопку алаве појединце из СДС-а жељне власти, како би се лакше увалио у заједничке институције, а потом их подавио као зечеве. Диктатор жели апсолутизам и неограничену власт у 21-ом вијеку и сваки отпор лудилу и диктатури је света дужност сваког свјесног грађанина.

хттп://небојсавукановиц.инфо/смјена-радовица-увод-у-потпуну-диктатуру/