Вечерас пројекција филма ,,Муње : Опет“ и анимирани филм ,,Супер Марио : Браћа“ у Кино сали

Наставак легендарног филма ,,Муње“, који носи назив ,,Муње: Опет“, редитеља Раше Андрића и сценаристе Срђана Анђелића, биће приказан у Которварошкој Кино сали 7-ог априла 2023.године са почетком од 20 часова.

Цијена улазнице износиће 5 конвертибилних марака.

Прошло је око двадесет година, а Поп још увек сања о свом музичком успеху, иако свира музичке обраде хитова из 80-их. Његов друг Маре, који је практичнији, зарађује за живот тако што ноћу доставља наргиле за тинејџере, од клуба до клуба. Све је исто у животу њих двојице: немају девојке и доживљаје али имају велике стомаке.

Нова музика влада светом, а њен краљ, стациониран у Бечу, је Гојко Сиса. Гојко влада дијаспором и одређује укус младих. На снимању спота перспективне певачице, Гојко инсистира да се убаци семпл из једне прастаре песме и то песме његових школских другова Марета и Попа.

Песма преко ноћи постаје јутјуб хит. Маре и Поп сазнају да Гојко користи њихов стари снимак и да још увек поседује касету са оригиналном песмом. Исте ноћи срећу друга из одељења који се спрема на пут за Беч, јер Гојко организује годишњицу матуре (огромна већина одељења ионако живи у иностранству). Наравно, једино њих двојица нису добила позивнице.