„Забрђе 2019“: Ауто-сервис „Џомба“ владар Сим техник арене

Екипа Ауто-сервис Џомба побједник је традиционалног турнира у малом фудбалу у Забрђу, која је у финалу била боља од Контакт шпеда резултатом 3:1.

Треће мјесто припало је Пекари Обеликс која је савладала Вујиновић комерц резултатом 4:0, а утакмицу је са три гола обиљежио Дејан Трифковић. Три најбоље екипе подијелиле су наградни фонд вриједан 1.800 КМ, а награђени су и најбољи појединци турнира.

За најбољег играча турнира проглашен је Игор Мирковић из шампионског тима, који је и први стријелац, док је најбољи голман Тадија Поповац из састава Контакт шпед.

Ауто-сервис Џомба је у изузетно узбудљивом полуфиналу стигао предност ривала од 1:0 и био бољи од Пекаре Обеликс послије пенала резултатом 4:3, док је у другом сусрету Контакт шпед славио против Вујиновић комерца 3:2.

Финално вече почело је ревијалном утакмицом екипа Кршини другари у знак сјећања на трагични настрадалог Дејана Кршића Кршу, који је претходних седам година организовао турнир у Забрђу. Због тога је овогодишње издање турнира, који је окупио 25 екипа, имало меморијални карактер.