Захвалница Центра за породицу – „Кућа радости“

Центар за породицу „Kућа радости“ у Kотор Варошу захвалила се мр Тепић Станку што родитељима дјеце која су корисници Центра  пружа правну помоћ и савјете у остваривању права дјеце.   Тепић Станко је магистрирао на Правном факултету у Бањој Луци, те своје стечено правно знање користи како би помогао свима којима је правна помоћ потребна. Тако је Станко Тепић  организатор „Часа правних савјета“  гдје грађани постављајући питања добијају одговоре за ријешавање њихових правних проблема и дилема. Поред  тога што помаже око правних питања, Тепић је као предсједник Савјета МЗ Kотор Варош  организатор бројних хуманитарних активности, као и носилац више пројеката на подручју наше општине.

Такође „Kућа радости“ се захвалила и адвокату Жељку Бубићу који им је помогао у реализацији пројекта од стране Министарства, породице, омладине и спорта Републике Српске од чији средстава је обезбјеђено финасирање третмана логопеда и набавка дидактичког материјала за рад са кориницима. Бубић дужи низ година успјешно као адвокат ради у Бањој Луци.

У Kући радости су истакли да „Човјек постаје великан сходно степену на којем ради за доборит људи“, а ово је доказ да Kотор Варош има правих људи и да свака струка може да допринесе бољој ситуацији у друштву.