Захвалност привредницима за повољан пословни амбијент

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан истакао је да је ова локална заједница једна од ријетких у БиХ која има суфицит у извозу захваљујући бројним привредним субјектима.

Сакан је на новогодишњем пријему посебно захвалио привредницима који су у овој години остварили запажене резултате и допринијели да се у Котор Варошу смањи број незапослених.

,,Сваки наш корак је усмјерен ка томе да створимо амбијент у којем ће сваки грађанин моћи да оствари своја права и живи пристојно. Котор Варош желимо направити сигурним мјестом задовољних и успјешних људи”, поручио је Сакан на пријему у Парохијском дому.

Упркос тешким временима, рекао је Сакан, которварошки привредници успијевају да позитивно послују.

У овој години су реализовани бројни пројекти и општина Котор Варош је испунила услове БФЦ ресертификације, којом је обновила статус општине са повољним пословним окружењем“, нагласио је Сакан.

Сакан је рекао да то што општина има БФЦ сертификат говори потенцијалним инвеститорима да је ријеч о локалној заједници, која је оријентисана ка потребама и захтјевима привредника.

Према његовим ријечима, ова локална заједница има развијено предузетничко средиште са великим бројем пословних субјеката у различитим областима пословања, од којих су неки лидери на тржишту.

Начелник општине Котор Варош гостима је пожелио добро здравље, срећу и успјешно пословање у години која долази.