Zbog godišnjih odmora pojačana frekvencija saobraćaja u gradu

Ponedeljak je u Kotor Varošu po običaju najdinamičniji dan u sedmici, dok je danas posebno pojačana frekvencija saobraćaja u užem dijelu grada.

Razlozi su sezona godišnjih odmora i praznici koje veliki broj Kotorvarošana iz dijaspore koriste za dolazak u rodni grad.

U Savjetu MZ Kotor Varoš savjetuju  opreznu vožnju  kako ne bi došlo do neželjenih situacija i preporučuju da  stanovništvo  bez pretjerane potrebe ne koristi automobile za gradske potrebe.

„Ovih dana primjetne su gužve na putevima u užem centru našeg grada, kao i u brojnim institucijama i trgovačkim radnjama . Ovom prilikom apelujem na građane  da budu strpljivi i svim vozačima savjetujem opreznu vožnju, kako ne bi došlo do neželjenih situacija i svakako preporučujem stanovnicima MZ Kotor Varoš da bez pretjerane potrebe ne koriste automobile“, – izjavio je predsjednik Savjeta MZ Kotor Varoš, Stanko Tepić.

 POJAČANA FREKVENCIJA VOZILA U GRADU

Tokom jutarnjih časova vidljiva je gužva  pred objektom MUP-a jer mnogi žele tokom sezone godišnjih odmora podnijeti zahtjeve za obnovu dokumenata.