Ауто школа „Чолић“, будућност за нове возаче

Ауто школа „Чолић“ је најмлађа школа за обуку возача на простору наше општине. Али су већ стекли довољно искуства у раду са новим возачима. Доказ за то су преко 25 нових возача, који су успјешно прошли обуку у овој школи и положили возачки испит. Професонализам и квалитету у раду са људима који праве прве километре као возачи на улицама Котор Вароша, истичу као свој главни адут.

Обука се врши на два аутомобила, Голф 5 и Пежо 308, а тероретски дио и припрема возача за полагање тестова, врши се у просторијама Ауто школе „Чолић“. Предавач је Реља Ђерић, дипломирани инжињер саобраћаја.

Цијена за обуку је такође веома приступачна за све нове возаче. Сви они који желе да постану возачи, обука за „Б“  категорију кошта 950 конвертибилних марака, а „Б“ и „Ц1“ категорије заједно износи 1430 КМ. Са тим што Ауто школа „Чолић“ жели да свима изађе у сусрет, па су омогућили плаћање на рате. Тако да сви који се одлуче да се обучавају у овој Ауто школи, могу обуку да плате на 3-4 рате.

Поред основне дјелатности, обуке возача, власник Ауто школе „Чолић“, Дамјан Чолић, истакао се и у несебичном помагању културно-спортски манифестација на подручју општине Котор Варош.

Сви који желе још информација у вези обуке у Ауто школи „Чолић“ , могу се јавити на број телефона 066/818-100 ( Дамјан Чолић ).