Дјечији планинарски поход „Крушево Брдо 2023“


Јуче се дјечија граја орила крушевбрдским брдима, угошћено је преко 40 дјечице и 30 родитеља при дјечијем планинарском успону на Збориште гдје је организован ручак за дјецу и родитеље.


Дјеца су извела занимљив забавни програм, а организовано је и традиционално бацање камена и скок у даљ. Затим спуст до центра села и посјета цркви и будућем завичајном музеју.


Ловачко удружење и предсједник Раде Нијемчевић су за сву дјецу обезбједили поклоне у виду термос бочица које су подијелили, а у музеју су дјеца добила беџеве Крушева Брда на поклон.


Мајстори за чорбу су били Зоран/Дуја Тривуновић и Миодраг/Зора Ивановић. Ђуро Ивановић је припремио изненађење 200 канапеа за све госте.


Донатори овог догађаја били су Никола Арсенић, Милорад Савановић Круле, Горан Ивановић и МЗ Крушево Брдо. Помоћ у послуживању гостију пружили су Милан Ивановић, Душан Савановић и Дарио Савановић.


Посебне похвале заслужује учитељ Бранислав Тепић за сав рад са својим разредом за који се чуло да је изузетно занимљив са доста боравака у природи, позоришту и слично.