Филм ,,Паклене улице 10“ и анимирани филм ,,Мачке у Музеју“ 18-ог маја у Котор Варошу

У Кино сали ће у четвртак 18. маја 2023.године са почетком од 18:00 часова бити емитован дјечији анимирани филм ,,Мачке у Музеју“, док ће након тога бити емитован филм ,,Паклене улице 10″ у 20:00 часова.

Док покушава да побјегне од надолазеће поплаве, млади мачак Винсент и његов нови пријатељ миш Морис сакривају се у старом клавиру. Kада инструмент изненада заврши у музеју Винсент упознаје елитни тим мачака који годинама чува ремек-дјела од глодара и других штеточина. Иако годинама сања да пронађе праву мачију породицу и жуди за осјећањем припадности, он не жели да изгуби свог пријатеља који му је спасао живот, те је Винсент приморан да сакрива Мориса. Међутим, мишић има једну слабост, а то је да воли да гризе најпознатија музејска ремек-дјела.

Током својих мисија и упркос немогућим изгледима, Дом Торето и његова породица надмудрили су, изнервирали и престигли сваког непријатеља који им се нашао на путу. Сада се суочавају са најсмртоноснијим противником до сада: застрашујућом пријетњом која се појављује из сјенки прошлости која је, подстакнута крвном осветом, одлучна у намјери да разбије ову породицу и уништи све и свакога, које Дом воли, заувијек.