Kotor Varoš: „Popij jelen za šampione“

Veliku akciju pod nazivom “Popij jelen za šampione” pokrenuo je KMF Kotor Varoš s ciljem da nabavi novu sportsku opremu uoči nove sezone u kojoj će nastupati u Prvoj ligi RS.

Kako bi novac kojim raspolažu u klupskom budžetu iskoristili na što bolji način i doveli pojačanja za viši rang takmičenja u odnosu na prošlu sezonu u klubu su se odlučili da pokušaju iskoristiti akciju “jelen piva”. Pravila igre su jasna – za 10.000 prikupljenih čepova “jelen piva” klub osvaja set dresova za cijelu ekipu, a 5.000 čepova više donosi i šuškavac za sve članove tima.

„Svjesni smo da je teško doći do novca i zbog toga želimo da iskoristimo sve prilike koje nam se nude kako bi obezbijedili što bolje uslove za tim u narednoj sezoni u kojoj nas očekuju nova i teža iskušenja. Prosječan set sportske opreme za cijelu ekipu košta nekoliko hiljada maraka i na ovaj način ćemo ostvariti značajnu uštedu u budžetu, a novac za neohodnu sportsku opremu preusmjeriti za druge potrebe kluba. Kao što smo i prošle sezone imali najviše ambicije na terenu tako je i sada u ovoj akciji. Prošle godine smo postali šampioni u Drugoj ligi RS, a i sada Đemo stići do nove opreme“, rekao je trener Kluba malog fudbala Kotor Varoš Vladan Đekanović.

Akciji traje do kraja avgusta, a već joj se prikuljučio veliki broj ugostitelja. Brendirane kutije ove akcije postavljene su u kafićima “Rolex”, “XL”, “Music”, “Piccolo”, “Deus”, “Milano”, “Dionis” i “Letnikovac”, kafe restoranima “Mila mi”, “Naša kafanica”, “Ti amo” i “Centar Obodnik”, kafe piceriji “Ellite Bella Italia”, prodavnicama “Taca” i “VIS” i roštiljnici “Lora”. Čepovi za šampione biće prikupljani i na izletištu Luke, a da kotorvaroški futsaleri imaju navijače i prijatelje i izvan svog grada potvrdio je restoran “Konak” iz Zelenog vira koji se priključio akciji.

Akciju mogu podržati i građani prikupljajući čepove u svojim domaćinstvima i na privatnim slavljima i ubacujući ih u kutije na bilo kojoj od navedenih lokacija.

(MKV)