Организован превоз на Пољопривредни сајам у Нови Сад

Општина Котор Варош организује бесплатан превоз на Пољопривредни сајам  који ће бити одржан од 13. до 19. маја на Новосадском сајму. Заинтересовани се могу пријавити до 11.05.2017. године (четвртак) у Пољопривредној служби општине Котор Варош, а приликом пријаве потребно је да се уплати 10 КМ за сајамске улазнице. Полазак аутобусом је 12.05. (петак) у вечерњим часовима, а 13.05. (субота) је обилазак Сајма и повратак. За прелазак границе довољна је лична карта.

Колики је значај Пољопривредног сајма најбоље говори све веће интересовање излагача, а у прилог томе говори и чињеница да је ове године закупљено  10 одсто више затвореног и 5 одсто више отвореног излагачког простора у односу на претходну годину.

Земља партнер Међународног пољопривредног сајма је Босна и Херцеговина. Од 13. до 19. маја у Хали 1 представиће се око 30 фирми и компанија, које ће углавном промовисати производе прехрамбене индустрије. Изложбени сегмент пратиће и бројне конгресне активности, а за посјетиоце је припремљена наградна игра.