Осма побједа которварошки рукометаша

Котор Варош је показао да је квалитетнији тим од Приједора, али је тек у завршници обезбиједио побједу и славио резултатом 34:30 (17:15).

Рукометаши гостујућег тима одлично су почели утакмицу и повели 4:0, а потом у два наврата имали и пет гоова вишка. Котор Варош је како је вријеме одмицало топио предност гостију и у 21. минуту стигао до првог изједначења (11:11), а три минута касније и до највее предности у првом дијелу меча (13:11). Послије размијењеног по једног поготка услиједила је серија од 3:0 са обје стране и на одмор је наш тим отишао са два гола разлике.

Котор Варош одлично стартује у наставку и новом серијом од три гола долази до пет погодака предности. Гости се, међутим, нису предавали и постепено смањују разлику да би у 47. минуту стигли до егала (25:25). Наш тим је издржао тај налет и до краја утакмице је сачувао предност, да би у посљедњих неколико минута ударили печат на побједу.

Најбољи појединац меча био је Рајко Радић са девет голова, а одличну партију пружили су и Бојан Марковић са седам и Бошко Тешић са шест погодака. Одличну утаккицу одиграо је и голман Бојан Радивојевић, који се посебно истакао у првом полувремену.

Котор Варош је у 18. колу стигао до осме побједе, а на свом конту имају и три ремија, док су Приједорчани уписали 15. пораз.

КОТОР ВАРОШ: Јовичић, Радивојевић, Максимовић, Г. Марковић 1, Дубочанин 1, Б. Марковић 7, Гатић , Тешић 6, Н. Сакан 2, Жарић 4, Радић 9, Јурић 3, Јолџић, Јовановић, Тепић.

 

Izvor: www.mojkotorvaros.com