Усвојен Годишњи план капиталних инвестиција

На данашњој сједници Скупштине општине Котор Варош једногласно је усвојен Годишњи план капиталних инвестиција за 2023. годину у износу од 661.000 КМ.

Локални парламент је усвојио и петогодишњи План капиталних инвестиција за период 2023.-2027. године у износу од 24 милиона КМ, којим је предвиђена реализација 266 пројеката.

Усвојени су програми рада Центра за социјални рад, Агенције за локални и економски развој, Центра за култуту, спорт и информисање и Дома здравља „Свети Пантелејмон“ за ову годину, као и извјештаји ових установа са финансијским показатељима за 2022. годину.

Извјештај о извршењу буџета општине Котор Варош за прошлу годину у износу од 12.400.000 КМ је усвојен једногласно, као и рад Општинске управе општине Котор Варош.

Одборници су усвојили извјештаје о пословању Комуналног предузећа „Бобас“ за прошлу годину, о реализацији Плана капиталних инвестиција за 2022. годину, као и информације о раду Правобранилаштва Републике Српске и о раду Јавног предузећа „ДЕП-ОТ“ за прошлу годину.