Три бронзане медаље за которварошке џудисте на првенству Бих

На џудо првенству Босне и Херцеговине за јуниоре и јуниорке те старије дјечаке и дјевојчицеофржаном у Витезу, ове године учешће је узело укупно 307 такмичара из клубова широм државе. На овом првенству права учешћа имали су џудисти који су у својим категоријама освојили медаље на ентитеским првенствима.

Џудо клуб Котор Варош овај пут је представљало десет такмичара и то четири јуниора, двије јуниорке, три старија дјечака и једна старија дјевојчица. Которварошани су освојили три бронзане медаље, а освојили су их Дарија Даниловић (јуниорка до 63кг), Ања Смиљић (јуниорка до 70кг) и Ивана Вујиновић (старија дјевојчица до 52кг).

,,Права је штета за старијег дјечака Јован Милановић, који и поред три побједе није успио остварити медаљу, док су остали такмичари остварили само по једну побједу. Када се тиче општег утиска, резултати су могли бити бољи а нарочито од јуниора“– поручили су из клуба.

,,Освајањм ове три медаље, у досадашњим наступима такмичари и такмичарке нашег клуба освојили смо укупно 101 медаљу од чега 24 златне, 24 сребрене и 53 бронзане медаље“– изјавио је тренер Богданић.