Которварошки фудбалски ветерани трећи у Приједору

Фудбалски ветерани Котор Вароша освојили су треће мјесто у конкуренцији шест екипа на 2. Међународном турниру ветерана у малом фудбалу, који је одржан поводом Дана града Приједора у спортској дворани „Младост“.

У групној фази су ремизирали са домаћинима и екипом из Апатина, да би у полуфиналу поново одиграли неријешено са вршњацима из Бањалуке, али су изгубили након извођења казнених удараца.

У борби за треће мјесто су резултатом 2:1 надвисили екипу Приједора, док су у финалу Бањалучани били бољи од ветерана из Брчког.

Капитен Которварошана на овом турниру Драгиша Јурић је примио пехар за освојено треће мјесто, чиме је настављен низ успјешних наступа фудбалских ветерана нашег града.

„Успјели смо да наставимо низ добрих резултата и са врло јаког и престижног турнира кући се поново враћамо са пехаром. Оно што је посебно упечатљиво да нисмо ниједном поражени, али на оваквим дружењима резултат је заиста у другом плану. Најважније да смо упознали нове вршњаке и са њима смо размијенили мишљења и искуства у организацији оваквих манифестација“, рекао је Јурић.

За најбољег играча турнира проглашен је Миња Бујић /Апатин/, епитет најбољег стријелца је понио Марко Грујић /Бањалука/, признање за најбољег голмана припало члану побједничке екипе Милану Суручићу, док је награда за фер плеј додијељена екипи Бијељине.

Представник Которварошана Бранко Понорац је на заједничкој вечери по завршетку турнира уручио пригодне поклоне свим екипама и домаћину пожелио да овај турнир траје још дуго, јер то град Приједор заслужује.

Честитке Горану Бујићу на организацији, јер окупити шест екипа из Србије и Републике Српске није мала ствар. Показали су се као истински домаћини, како на терену тако и у трећем полувремену, и зато са нестрпљењем ишчекујемо нова дружења са пријатељима из Саничана и Приједора“, истакао је Понорац.

Поред награда и признања Которварошани носе лијепе успомене из града на Сани, а позиве су добили за нова дружења у овој години и тако потрвдили да су захваљујући карактеру и, прије свега, људским особинама радо виђени гости у свакој локалној заједници.