Атос осигурање уз которварошке фудбалске ветеране

Да се добар глас далеко чује најбоље свједочи данашња подршка Атос осигурања фудбалским ветеранима Котор Вароша, који већ трећу годину дјелују у оквиру Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош. Бројна гостовања у земљама бивше Југославије и најава међународних турнира у скоријој будућности били су повод разговора представника фудбалских ветерана из Котор Вароша и руководства Атос осигурања о могућим видовима сарадње. Захваљујући Горану Бунићу, директору бањалучке филијале Атос осигурања, набављена су 22 комплета спортске опреме у којима ће ветерани са поносом наступати на предстојећим утакмицама.

 

„Као Которварошанину изузетно ми је драго што у граду на обалама Врбање постоји једна здрава спортска прича у којој су дружење и пријатељство без граница на првом мјесту. Слободно могу рећи да је ријеч о изузетним спортским и људским величинама који су у овом тренутку најбољи амбасадори Котор Вароша“, истакао је Бунић и позвао све которварошке привреднике да подрже напоре и ентузијазам фудбалских ветерана у жељи да достојно презентују истинске вриједности овог града.

Игор Милановић, власник Атос осигурања, је са задовољством прихватио сарадњу са которварошким фудбалским ветеранима, а његова жеља је да она буде настављена и у наредном периоду.

„Атос осигурање је препознало активности которварошких фудбалских ветерана, а захваљујући њиховим наступима у иностранству и земљама окружења и ми ћемо бити дио спортске приче која има за циљ да промовише рекреацију и здрав живот“, рекао је Милановић.

Капитен которварошких фудбалских ветерана Алекса Вучановић се захвалио руководству Атос осигурања и позвао и друге привредне субјекте да слиједе њихов примјер.

„Предвођени слоганом „За миран сан“ настављамо са планираним активностима, а уз подршку Атос осигурања оне ће бити лакше оствариве“, поручио је Вучановић.

Промоцију нове спортске опреме Которварошани ће имати у јуну мјесецу, када им у госте долазе ветерани Триглава из Крања.