Бањалука добија „Малу пјевачку академију“, аудиција 30. септембра

У Бањалуци од 1. октобра почиње са радом Школа пјевања и едукације пјевача „Мала пјевачка академија“. За све заинтересоване биће организована бесплатна аудиција, и то 30. септембра у насељу Лазарево 2, у улици Змај Огњеног Вука 147а.

– Један од оснивача школе је Немања Михајловић, композитор и музички продуцент најпопуларнијег музичког схоw програма „Пинкове звездице“. Професори пјевања су стручњаци са завршеном музичком академијом. Поред часова технике и поп пјевања ова школа пружа и основна сазнања из области музичке продукције, теорије музике, сценског и медијског наступа. Такође, пружамо могућност снимања цовер-а, ауторских пјесама, одласке на фестивале и јавне наступе – наводе у Школи.

Како додају, бавиће се едукацијом, како пјевачком, тако и сценском, а могу се пријавити сви старији од седам година. У плану је и музичка радионица за дјецу од три до шест година.

– За дјецу из удаљенијих насеља обезбиједићемо превоз од куће до школе, по симболичној цијени и све уз договор са родитељима – кажу у Школи.