Бореновић и Тривићева у посјети начелнику Котор Вароша

Посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ и предсједник Партије демократског прогреса (ПДП) Бранислав Бореновић и посланик ПДП-а у Народној скупштини и потпредсједник ове странке Јелена Тривић боравили су данас у службеној посјети општини Котор Варош и том приликом разговарали са начелником ове локалне заједнице Зденком Саканом и његовим замјеником Младеном Тривуновићем.

Начелник Сакан је упознао Бореновића и Тривићеву са актуелном привредном ситуацијом у Котор Варошу и резултатима који су остварени у претходном периоду, као и плановима у будућности.

Бореновић је похвалио рад и напоре општинског руководства да се изборе са свим изазовима и створе услове да Котор Варош буде добро мјесто за живот.

Задовољство је чути да је општина Котор Варош остварила високих 91,33 од максималних 100 процентних бодова и успјешно прошла процес ресертификације, чиме је потврдила да је локална заједница са повољним пословним окружењем. То само мпотврђује да је овдје повољна пословна клима и да су потенцијали за развој изузетно велики“, нагласио је Бореновић.

Тривићева је истакла да Котор Варош биљежи биљежи висок степен запослености и то највише у приватном сектору, континуиран прилив домаћих и страних инвестиција и изразила задовољсто што ће такав тренд бити настављен и у наредном периоду.