Четири медаље за СТК „Котор Варош“

Јуче 11.10.2015. године,  у спортској дворани у Котор Варошу је одржано Отворено првенство за младе стонотенисере из Републике Српске а организатор је био Стонотениски клуб „Котор Варош“. На првенству је учествовало 48 такмичара (39 дјечака и 9 дјевојчица) из клубова ОСТК „Спин“ Бања Лука, СТК „Борац“ Бања Лука, СТК „Бања Лука“, СТК „Укрина“ Дервента, СТК „Приједор“ и СТК „Котор Варош“.

Присутни су могли уживати у одличном стоном тенису а најзанимљивији меч је био финални у категорији јуниори гдје су снаге одмјерили Бојан Малиновић из СТК „Борац“ и Емир Мујичић из СТК „Бања Лука“ у којем је Малиновић заслужено побиједио. Четири медаље за свој клуб освојили су и Которварошани и то Данијел Микановић (сребро – субкадети), Давид Пејаковић (бронза – субкадети), Михаел Петровић (сребро – млађи кадети) и Оливер Ђурић (бронза – кадети).

„Наш клуб ће у наредној сезони покушати да се укључи у такмичења на нивоу БиХ јер је евидентно да можемо још тога да пружимо али нам недостају такмичења“ – рекао је Драган Жарић, предсједник СТК „Котор Варош“.