Danas se u kotorvaroškom bioskopu prikazuju 2 filma

Danas se u kotorvaroškoj kino-sali prikazuje animirana komedija „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ za naše najmlađe sugrađane sa početkom u 18:30. Takođe,danas ali od 20.00 časova prikazuje se akcioni film „Jason Bourne“. Ulaz: 4 KM.

„Tajne avanture kućnih ljubimaca“

SADRŽAJ FILMA:
Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svaki dan.
ŽANR: avantura, animirana komedija
TRAJANJE: 87 min.
„Jason Bourne“

SADRŽAJ FILMA:
Paul Greengrass, režiser filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene. U novom filmu, Damonu ce se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vas ni ovaj nastavak neće razočarati.
ULOGE: Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Julia Stiles, Vincent Cassel
ŽANR: akcija
TRAJANJE: 123 min.

jason-bourne-768x427