Дјечија забава одржана у Друштвеном центру Ободник

У просторијама Друштвеног центра „Ободник“ организована је „Дјечија забава“ за најмлађе становнике МЗ Ободник и осталих мјесних заједница.

Програм је одржан у недјељу у 11 часова у просторијама Друштвеног центра „Ободник“.

Дјецу и родитеље забављао је Ацо Трапавко, а у оквиру програма “Дјечије забаве” организован је и “Face painting” за дјецу.

Занимљив садржај за дјецу уз сокиће, грицкалице и кексиће, те уз адекватну музичку пратњу обиљежио је предивно подне у Ободнику.

Око 40 присутне дјеце уживало је у бројним игрицама и форама које им је приредио Ацо Трапавко.

Догађај су заједничким снагама организовали Савјет мјесне заједнице Ободник на челу са Снежаном Мирковић (екс Јурић) и Милицом Крагић и Друштвени центар Ободник на челу са новоименованим менаџером Александром Лујићем уз несебичну подршку Удружења жена „Срећа“ из Ободника на челу са Оливером Вуковић.

„Срећна сам и огромно је задовољство видјети овакав број дјеце у Ободнику који су уживали у програму који смо им припремили заједно са Ацом Трапавком. Хвала родитељима и бакама који су издвојили своје вријеме и довели дјецу, тиме заједно са нама приредили им један предиван догађај и незаборавно искуство“, наводи у изјави Снежана Мирковић (екс Јурић).

Дјечија забава је организована као дио пројекта који заједно реализују УНДП, Општинска управа Котор Варош и Друштвени центар Ободник, и у оквиру којег ће бити реализовано низ активности у наредном периоду.

„Први догађај у оквиру пројекта прошао је одлично, у наредном периоду очекује нас низ активности и догађаја, који ће надам се бити реализовани на једнако успјешан начин“, наводи новоименовани менаџер Александар Лујић.

У реализацији „Дјечије забаве“ несебичну подршку пружили су Бојан Мирковић и Предраг Илеш.