Малишани из Дјечијег вртића обиљежили Никољдан

Дјечији вртић „Лариса Шугић“ у Котор Варошу обиљежио је данас крсну славу Светог Николу, а у јутарњим часовима малишани су присуствовали у храму Рођења Пресвете Богородице освећењу кољива и славског колача.

Након славског обреда протонамјесник Дамир Врховац пожелио је дјеци и васпитачима добро здравље, дуг живот и Божији благослов.

,,Да буде пуно дјеце у свим вртићима и нека Свети Никола, заштитник дјеце и свих људи, оних који пате, болују страдају, путника и морепловаца, подари свако добро“, поручио је Врховац.

Директор которварошког Дјечијег вртића Младен Тепић рекао је да имају 290 полазника и да им је у раду са дјецом мисао водиља да вртић буде надоградња породичном васпитању и да дјеца у њему буду сигурна и срећна.

Он је захвалио родитељима за сарадњу и васпитачима за сву љубав коју поклањају дјеци, истичући да свакодневним залагањем утичу на њихов развој.

Малишани су након славског обреда и здравице уприличили пригодан културно- забавни програм, након чега је услиједио славски ручак за све полазнике васпитно- образовне установе и њихове васпитаче.