Екипа КП „Бобас“ учестовала на XVI радно-спортским играма водовода Републике Српске (ФОТО)

Екипа которварошког Комуналног предузећа „Бобас“ учествовала је на 16.радно-спортским играма радника водовода Републике Српске одржаних у „Граду Сунца“-Требиње од 06.06.-09.06.2019.године и заузела седмо мјесто екипно у конкуренцији 20 водоводних предузећа.

Послије надметања у више спортских, радних и традиционалних дисциплина, побједу је однио „Водовод и канализација“а.д.-Бијељина, а на побједничком постољу су се нашле и екипе из Бањалуке и Требиња.

Боје „Бобаса“бранило је 12 такмичара у мушкој и 6 у женској конкуренцији. Највећи успјех остварила је мушка екипа у најбитнијој дисциплини на такмичењу,а то је радна дисциплина освојивши треће мјесто. Екипу радне дисциплине чини ли су: Филиповић Невенко, Филиповић Дражен и Филиповић Обренко. Мушка кошаркашка екипа је била поново близу медаље, али је у четвртфиналу заустављена од каснијег побједника „Водовода“ Бањалука резултатом 16:14. Такође у дисциплини навлачење конопца мушки дио екипе је заустављен од Прњавора у четвртфиналу.

Мушки дио екипе у стрељаштву је заузео 11 мјесто у конкуренцији 18 пријављених водовода, а посебно се истакао наш члан стрељачке екипе Жељко Кнежевић који је у конкуренцији 54 стријелца заузео 4 мјесто. Мушки И женски дио екипе у стонотенису заустављен је у групној фази такмичења, док су женске екипе у пикаду и стрељаштву заузеле 15 односно 16 мјесто у конкуренцији 18 пријављених водовода.

Игре су оправдале паролу дружења и пријатељства и у потпуности успјеле на одушевљење свих учесника којих је ове године у Требињу било 550 од укупно пријављених 20 водовода Републике Српске.

Домаћин следећих игара је “Водовод И канализација”а.д.-Бијељина.