Екипе Пицерије „Верди“ из Бања Луке и Полицијске станице Котор Варош побједници Которварошке котлићијаде

На которварошком градском купалишту Бјелине поводом 24. априла – Дана општине Котор Варош,  данас је одржана девета по реду традиционална “Которварошка котлићијада 2017”,на којој је учествовала 51 екипа из Аустрије, Србије, Словеније, Хрватске, Републике Српске, Федерације БиХ. Вријеме које је претходних дана било веома лоше данас је послужило такмичаре и посјетиоце да својим присуством обогате ову манифестацију у којој су се екипе такмичиле у припремању ловачког и риболовачког котлића. Најбољу риболовачку чорбу припремила је екипа пицерије „Верди“ из Бања Луке.

Жири који је имао веома тежак задатак за,најбољу ловачку чорбу прогласио је кулинарско дјело екипе „Полицијска станица Котор Варош“.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је уручио је пехаре, дипломе и награде најбољим екипама и изразио задовољство цјелокупном организацијом.


Осим 51 екипе у такмичарском дијелу још 11 екипа је припремало котлиће ван конкуренције, а свима њима су уручене захвалнице.

Општина Котор Варош, је била успјешан организатор ове манифестације у сарадњи са ловачким и риболовачким удружењима са подручја которварошке општине.