Фудбалски ветерани домаћини престижног турнира

Котор Варош ће 26. октобра бити домаћин престижног турнира фудбалских ветерана на којем ће учествовати екипе из Словеније, Србије и Републике Српске.

На трећем међународном турниру пријатељства учествоваће ветерани из Апатина, Сокобање, Мурске Соботе, Приједора и Котор Вароша, као и пријатељи и радне колеге Александра Саше Петровића, најмлађег мајора Војске Републике Српске, који је преминуо прошле године.

Све је спремно за долазак екипа и њихов боравак у Котор Варошу. Угостићемо више од 50 гостију из региона и бројне фудбалске раднике који су пружили несебичну подршку нашем досадашњем раду“, истакао је потпредсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Алекса Вучановић.

Капитен фудбалских ветерана из Сокобање Горан Франкуловић у први план истиче дружење и размјену искустава.

Долазимо друи пут у Котор Варош, али судећи по нашим досадашњим дружењима у Апатину и Сокобањи очекујем да пријатељства додатно учврстимо, а надам се да ћемо прекинути доминацију Которварошана када је у питању такмичарски дио турнира“, поручио је Франкуловић.

На овогодишњем турниру ће наступити Сашини пријатељи и радне колеге, који су за задовољством прихватили позив организатора.

Захваљујући Саши памтимо само лијепе тренутке дружења са которварошким фудбалским ветеранима, а ове године наступамо први пут и играћемо у његову част“, поручили су радници Царинског терминала Градишка.

Шест екипа биће распоређено у двије групе, а првопласирани састави из група играће за прво мјесто, другопласирани за треће, а трећепласирани за пето мјесто.

Међународни турнир пријатељства у Котор Варошу организују Удружење за промоцију и значај спортске рекреације и општина Котор Варош. Све утакмице биће одигране у спортској дворани у са почетком у 13.00 часова, улаз је бесплатан, а за посјетиоце је обезбијеђено точено пиво.