Завршено реновирање просторија Борачке организације Котор Варош

Јуче, 17.10.2019 год. у 18.00 часова, Борачка организација скромно је обиљежилa завршетак радова на реновирању и опремању  нових просторија. Борачка организацијa  Котор Варош приредила је пријем за све представнике фирми, институција, и за појединце који су помогли у реновирању и опремању просторија Општинске борачке организације.

Послије замјене дотрајале унутрашње столарије, намјештаја, подова, кречења, реновирања мокрог чвора и електро инсталација, Борачка организација сада има одличне просторије за своје активности. Према ријечима предсједника Борачке организације, Миладина Савановића, наставља се рад организације у потпуности реновираним просторијама које испуњавају све услове за неометан рад,те ће координација са борцима, породицама погинулих бораца и бораца инвалида бити много лакша и бржа, а тиме ће и ефикасност дјеловања бити на вишем нивоу.

”Заједничким залагањем и трудом свих, успјели смо реновирати просторије које су адекватне за рад и дјеловање организација које воде бригу о овој популацији”,  изјавио је Савановић.

Начелник општине Котор Варош, Зденко Сакан, истакао је да онима који су бранили Котор Варош и државу Републику Српску, припада нешто овако  у њиховом граду, те представницима борачке организације пожелио срећу, напредак и успјех у даљем раду.

 ”Задовољан сам утисцима у Борачкој организацији, драго ми је да смо на обострано задовољство реализовали овај пројекат,јер је ријеч о људима који заслужују сво наше поштовање”, навео је начелник Сакан.

Савановић се захвало свима који су радили на овом пројекту и који су помогли да се радови приведу крају.

Првенствено, желим да се захвалим на коректној сарадњи општинској управи, на челу са начелником Зденком Саканом и замјеником начелника општине Младеном Тривуновићем. Огромну захвалност дугујем ГП ,,Грађус”, Столарији ,,Вујиновић”, Кафе бар  ,,Нуки”, ОО  ,,СДС” Котор Варош, ТО ,,Дермал”, ,,ГЛ-сервис, КП ,,Бобас”, кафе бар ,,Интермецо”, ,,ЈУ Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Враош, ЛУ ,,Борчић” Шипраге, „МГ систем“, СЗ ,,Пролетер”, Аутоотпад ,,Слога”, „СДМ  сервис“,  Кафе бар  ,,Мила Ми”, СП ,,Старт”, Дисконт пића  ,,Дис”,Кафе бар „Деус“,  те Горану Кушљић, Невенку Мијић, Груји Тривуновић, Вјеки Јошић,  Бојану Вученовић, Јовану Тривуновић, Слободану Јотановић, Гости Тривуновић и Слободану Цвијановић.