Гдје су нестали Лукач и Цвијановић?

Гдје су Драган Лукач и Жељка Цвијановић?. Ни министра унутрашњих послова ни предсједника Владе посљедњих мјесец дана нема у јавности иако за њих постоје многобројна питања на које они као челни људи МУП-а и Владе треба да дају одговоре.

Много је питања али на њих нема ко да одговори.
Министра унутрашњих послова Драгана Лукача данима нема у јавности и поред низа оптужби које се посљедњих мјесец дана чују на рачун најужег руководства министарства и полиције у случају смрти Давида Драгичевића.
МУП није организовао конференцију за медије од Дана полиције. Још је, када је у питању обраћање јавности, гора ситуација са предсједницом Владе Жељком Цвијановић.

Предсједник Владе иначе не држи конференције за новинаре а Жељке Цвијановић дуго нема пред камерама.

Жељка Цвијановић ни једном се није огласила поводом стања безбједности у Бањалуци и оптужби на рачун врха Министарства унутрашњих послова.

Данас је предсједавала сједницом Владе, тврди министар финансија Зоран Тегелтија који не жели да се превише упушта у најактуелнију причу посљедњих мјесец дана.

То што челни људи Министарства унутрашњих послова и Владе избјегавају медије може бити порука да се прича о безбједности у Бањалуци покушава препустити забораву, тврди опозиција.

Посебна сједница Народне скупштине на тему безбједност у Бањалуци и Српској „Правда за Давида“ биће одржана 10 маја.

Тада ће неко морати дати одговоре на многобројна питања каже посланик СДС-а Давор шешић. Очекује присуство и Драгана Лукача и Жељке Цвијановић.

У Бањалуци 39 дана трају непрекидни протести због смрти Давида Драгичевића. Јавност гласно, као никада до сада у Бањалуци, тражи одговоре.