,,KМФ ЈОШАВKА“ НОВИ ВЛАДАР ,,SIM TECHNIK“ АРЕНЕ


ДЕВЕТИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ,,ЗАБРЂЕ“ 2021

ИН МЕМОРИАМ ДЕЈАН KРШИЋ KРША

РЕЗУЛТАТИ ФИНАЛНЕ ВЕЧЕРИ ТУРНИРА

У првом дијелу финалне вечери турнира у малом фудбалу састале су се екипе ,,АУРА ОСИГУРАЊЕ“ и ,,KМФ ЈОШАВKА“ гдје је побједу однијела Јошавка славећи са 2:1. ,,КАФЕ БАР ФАМА ЕСТ“ и ,,ПРОДАЈА ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА ДЕЈО“ су утакмицу у регуларном дијелу завршили 1:1 да би након извођења пенала КАФЕ БАР ФАМА ЕСТ славио побједом (3:2).

1/2 ФИНАЛЕ

АУРА ОСИГУРАЊЕ – KМФ ЈОШАВKА 1:2
КАФЕ БАР ФАМА ЕСТ – ПРОДАЈА ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА ,,ДЕЈО“ 1:1 (3:2)

Након првог дијела финалне вечери турнира одиграна је ревијална утакмица у знак сјећања на Дејана Kршића оснивача овог турнира у којој су се састали екипе KРШИНИ ДРУГАРИ ,,ОМЕГА“ и KРШИНИ ДРУГАРИ. Утакмица је завршена резултатом 1:1.

KРШИНИ ДРУГАРИ ,,ОМЕГА“ – KРШИНИ ДРУГАРИ 1:1

Завршетком ревијалне утакмице састале су се екипе ,,ПРОДАЈА ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА ДЕЈО“ и ,,АУРА ОСИГУРАЊЕ“ у борби за треће мјесто у којој је побједу однијела екипа ,,АУРА ОСИГУРАЊЕ“ славећи са сјајних 5:1.

,,ПРОДАЈА ПОЛОВНИХ ВОЗИЛА ДЕЈО“ – ,,АУРА ОСИГУРАЊЕ“ 1:5

Финале су обиљежиле најбоље екипе овог турнира, а то су ,,KМФ ЈОШАВKА“ и екипа ,,КАФЕ БАР ФАМА ЕСТ“ гдје је побједу однијела екипа из Јошавке побједивши у финалној утакмици резултатом 2:1.

За најбољег стријелца турнира проглашен је Бобан Микановић који је наступао за екипу ,,АУРА ОСИГУРАЊЕ“, док је најбољи играч турнира био Бојан Вучић из побједничке екипе ,,KМФ ЈОШАВKА“, а за најбољег голмана проглашен је Александар Пејановић такође из побједничке екипе ,,KМФ ЈОШАВKА „