Конкурс за најбоље ликовне и литерарне радове поводом 24.априла- Дана општине

Поводом обиљежавања 24.априла – Дана општине Котор Варош ,,ЈУ Центар за културу, спорт и информисање“ расписује Конурс за избор најбољих литерарних и ликовних радова на тему ,,Прољеће у мом граду“.

На конурсу могу учествовати ученици од I до IX разреда основних школа са подручја наше општине. Конкурс је наградног карактера, а награде ће добити најбољи аутори најбољих литерарних и ликовних остварења, и то у конкуренцији од I до V и од VI до IX разреда.

За најкреативније ученике обезбијеђене су награде, које ће бити додијељене на ,,Дјечијој манифестацији“ поводом Дана општине, на јавном проглашењу резултата конкурса.

Литерарне и ликовне радове ученици ће доставити учитељима и наставницима тј. управи школе коју похађају до 07 .априла (петак) 2023. године, а школа ће потом радове доставити ,,ЈУ Центар за културу, спорт и информисање“ закључно са наведеним датумом.

На полеђини сваког рада потребно је написати : име и презиме аутора, разред и назив школе, као и име и презиме наставника и број телефона.