Котор Варош уз Раденка Ђукића-Ђуку

Мјесна заједница Котор Варош организује акцију прикупљања финансијских средстава за потребе лијечења нашег суграђанина Раденка Ђукића-Ђуке.


Раденко је претходне године остранио бубрег због малигне болести, али се ситуација искомпликовала и то захтијева вишегодишње лијечење за шта су потребне терапије које се набављају у иностранству.

Лијечење тренутно кошта око 3000 КМ мјесечно и трајаће најмање неколико година.


Раденко је годинама био угоститељ у Котор Варошу, и својом добротом, осмијехом и оптимизмом красио наш град и нашим суграђанима дан чинио љепшим и веселијим.
Дошло је вријеме да му то сви вратимо на хуман и људски начин.

Финансијска средства је могуће уплатити на сљедећи начин:
Жиро рачун: 562-100-80127460-70 (Раденко Ђукић, Улица Јована Рашковића 5, 78220 Котор Варош, Босна и Херцеговина, НЛБ-Развојна банка)


У наредном периоду покушаће се „добити“ и хуманитарни број о чему ће сви бити благовремено обавијештени.


“Позивамо све суграђане да се придруже акцији и помогну да Раденко оздрави и настави са нормалним животом. У тешка времена покажимо да смо људи, и као заједница станимо у “одбрану” сваког нашег члана. Као што је то прије неколико мјесеци била Сара, данас је то Раденко, а сутра може бити свако од нас. Хвала свима унапријед од срца”, наводе у изјави за наш портал из Мјесне заједнице Котор Варош.


Више информација је могуће добити на бројеве телефона 066/268-775 (Александар) и 066/027-555 (Ђорђе).