„Хајдучке воде“ донирале дрво за огријев, позив и осталим привредним субјектима

На позив которварошког Црвеног крста упућен привредној заједници за учешће у хуманитарној акцији „Октобар-мјесец которварошке солидарности“ међу првима се одазвао Хотел „“Хајдучке воде“ Борја.
Данас је извршена дистрибуција њихове вриједне донације огријевног дрвета које је упућено корисницима на подручју општине Котор Варош.
На овај начин обиљежени су октобарски датуми Дан старих и Неђеља ђетета, јер је ова донација упућена управо према старим лицима и породицама са троје и више ђеце, а који се низом животних околности налазе у стању хуманитарне потребе.
На овај начин су „Хајдучке воде“ још једном показале своју друштвену одговорност, али и емпатију са корисницима Црвеног крста Котор Варош.
Из Црвеног крста Котор Варош захваљују се Вујадину Пешевићу, дугогодишњем пријатељу Организације, који је предствљајући „Хајдучке воде“ данас био и волонтер Црвеног крста на терену.
Овим путем позивају се и други привредни и пословни субјекти у Котор Варошу да се придруже акцији „Мјесец солидарности“, јер само заједно, уједињени у хуманости, могу се умањити социјалне неједнакости и животне тегобе наших суграђана.