Kоторварошане у Нову 2020.годину уводи “Балкан хаус бенд”

Kоторварошани ће и ове године “најлуђу ноћ” моћи да проведу на отвореном уз богат музички и забавни програм на Градском тргу, а за добру атмосферу биће задужен “Балкан хаус бенд”.

За организацију дочека Нове године на отвореном поново се побринула Туристичка организација општине Kотор Варош чији директор Миодраг Петровић каже да нису одустајали од концепта који се претходних година показао успјешним.

Раније прославе на Градском тргу су показале да је ово пун погодак и остали смо на том путу. И овог 31. децембра оне који дођу на Градски трг очекује добра забава – рекао је Петровић.

Дочек Нове године почеће у 20 часова културно-забавним програмом, а у 22 часа планиран је дочек Дједа Мраза. Организатори су се побринули да без поклона не остану ни одрасли па ће у 22:30 часова бити одржана новогодишња томбола.

Музичари “Балкан хаус бенда” на бину ће изаћи у 23 часа и увести Kоторварошане у 2020. годину. У поноћ ће небо изнад нашег града украсити ватромет, а присутнима ће новогодишњу честитку упутити и начелник општине Kотор Варош Зденко Сакан послије чага ће бити настављена забава.

Захваљујући нашим спонзорима и ове године смо за посјетиоце обезбиједили кувано вино, ракију, чај и пецива, док ћемо дјецу обрадовати слаткишима – истакао је Петровић.