Которварошани побиједили на Челиначкој котлићијади

Екипа Полицијске станице Котор Варош протекле недјеље успјешно је завршила учешће на трећој Челиначкој котлићијади, побједивши у категорији риболовачког котлића у конкуренцији 32 екипе. Друго и треће мјесто у овој категорији је заузеле су домаће екипе, Удружење жена „Ластавица“ и Удружење спортских риболоваца „Челинац“. У категорији ловачког котлића тријумфовала је екипа КУД-а „Милош Дујић“ из Челинца.

Стручни жири у саставу Радован Драгојевић, Дејана Ђурић и Предраг Јолџић имао је веома тежак задатак да оцјени квалитет јела која су припремана шест сати.

Побједничка ловачка чорба била је најоригиналнија и општи утисак жирија је да у њој није било никаквих индустријских додатака којима се `дотјерују` чорбе, док је тајна побједничке рибље чорбе у изузетном квалитету рибе которварошког слива ријеке Врбање„, рекао је Драгојевић.

Награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су Дијана Марјановић, директор Центра за културу, физичку културу, образовање и информисање и Видосав Kичић, предсједник Скупштине општине Челинац.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????