Которварошани спремни за „Ритам Европе“

Талентована дјеца представљаће општину Котор Варош на највећем дјечијем и омладинском музичком такмичењу „Ритам Европе“ 25. септембра у Лопарама, на којем ће 15 музичких талената Српске пјевати пјесме са Евровизије.

Котор Варош ће представљати пјевачи Анђела Петрушић, Николина Пејић и Саша Ждерић, али и плесачице Лара Вишњић, Лара Андријевић и Данка Ђукић.

Млади Которварошани су изабрани на аудицији, након чега су добиле прилику да свој таленат усавршавају са тренерима „Ритма Европе“.

Доста смо се припремале, скоро сваки дан смо имале пробе по два сата и самим тим што смо напорно вјежбали очекујемо добар пласман“, рекла је Анђела Петрушић и додала да ће представљати Швајцарску са пјесмом на француском језику.

„Ритам Европе“ уживо ће се емитовати на Радио-телевизији Републике Српске 25. септембра од 17,20 часова, када ће премијерно бити емиитован спот који су Которварошани са продукцијом овог такмичења снимиле на атрактивним локацијама на Хајдучким водама у подножју планине Борја.

Петрушићева је увјерена да ће се гледаоцима свидјети, како кадрови природе, тако и њихов наступ.

Нисмо ни ми видјеле читав спот, то тек чекамо 25. септембра, али оно што смо видјеле, доста је добро урађено, лијепо смо испале, што је најважије, а природа около је прелијепа“, нагласила је Петрушићева.

Партнери „Ритма Европе“ у Котор Варошу су општина Котор Варош и Туристичка организација ове локалне заједнице.

Начелник општине Зденко Сакан каже да је поносан учешћем младих талената из Котор Вароша.

Локације за снимање спота на прави начин су осмишљене и допринијеће и афирмацији наших туристичких дестинација. Посебан акценат стављам на нашу дивну екипу, која ће, вјерујем, достојно представљати Котор Варош“, истакао је Сакан.

Директор телевизијског програма „Ритам Европе“ Игор Карадаревић похвалио је рад и труд которварошких талената.

Спот је урађен веома квалитетно, локације су биле феноменалне, чиме уз њихов таленат показујемо колики туристички потенцијал има Котор Варош. Свим учесницима подједнако желим добар наступ и добар пласман, да најбољи побједи, уз акценат да постоје фаворити и сигуран сам да је Котор Варош један од фаворита“, навео је Карадаревић.

Гласање СМС порукама почело је 17. августа и трајаће до 25. септембра до завршетка такмичења.

Которварошани су под редним бројем 12, а да би се гласало за њих потребно је послати СМС са садржајем: ПЈЕСМА_12 на број 091 510 720.