Отворена изложба слика са ликовне колоније „Хајдучке воде 2021“

У галеријском простору кино сале, а у организацији ЈУ „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, синоћ је отворена изложба слика. Ријеч је о двадесет и три умјетничкa  дјела која су настала током овогодишње ликовне колоније „Хајдучке воде 2021“ која је одржана на Хајдучким водама на планини Борја.

Изложбу је отворио начелник Општине Котор Варош Зденко Сакан.

 „Изложба је продајног карактера, а приходи остварени продајом слика биће искориштени за даљи развој умјетности на подручју општине Котор Варош и околине“ истакао је Горан Чупић испред  организатора.

Своје учешће у овогодишњој Ликовној колонији узело је дванаест умјетника, што академских сликара, што дугогодишњих надарених љубитеља ликовне умјетности.

Учесници Ликовне колоније чија су дјела изложена су: Бранко Русмир, Дара Божичковић, Мухамед Хускић, Горан Чупић, Теодора Јурић, Марија Марић, Санела Поповић, Жељка Нарић, Ивана Стаменковић, Ана Борић, Ивана Јурић и Јелена Јурић.

Током два дана проведена на Хајдучким водама умјетници су на платно прењели сам амбијент природе и њених љепота, а сликали су и по сопственом нахођењу.

Изложба је отворена од 17. 09 до 24. 09. 2021. године у периоду од 17-20 часова.