Kotorvaroški džudisti učestvuju na turniru „Laktaši open“ 2017

Džudo klub ”Laktaši” u okviru svojih programskih aktivnosti već 15. put zaredom organizuje Međunarodni džudo turnir ”Laktaši OPEN” 2017. koji svake godine okuplja preko 1000 džudista svih uzrasnih i težinskih kategorija iz zemalja regiona.

Očekuje se dolazak džudo klubova iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije, Federacije BiH i Republike Srpske, a na ovom prestižnom takmičenju učestvovaće i džudisti Džudo kluba „Mladost“ Kotor Varoš.

Ovo je zasigurno jedan od najbolje organizovanih turnira u regionu, ali i najmasovnijih.

Turnir će se održati dana 11. i 12.02.2017. godine (subota i nedjelja) u Sportskoj dvorani u Laktašima sa početkom u 10,00 časova.

Prvi dan takmičenja nastupaju mlađe uzrasne kategorije (mlađi poletarci, poletarci, mlađi i stariji pioniri), dok će drugog dana takmičenja nastupiti kadeti, juniori i seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Džudo savez Republike Srpske je, uvidjevši organizacione i logističke kapacitete ovog kluba, istom povjerio i organizaciju Prvenstva Republike Srpske za seniore, koji će se održati 11.02.2017. godine (subota), takođe u Sportskoj dvorani u Laktašima sa početkom u 10,00 časova.

Očekuje se nastup najboljih džudista Republike Srpske, jer pobjednici obezbjeđuju pravo učešća na Prvenstvu BiH ove i naredne godine.