Которварошки кошаркаши славили на домаћем терену

У суботу у спортској дворани ,,Никола Тесла“ у Котор Варошу одиграно је 12.коло Друге лиге, групе ,,Запад“, а састали су се домаћа екипа КК ,,Младост“ и КК ,,Уна“ Козарска Дубица.

Прва четвртина припала је домаћину резултатом 18:14. ,,Младост је сјајно почела другу четвртину намећући свој темпо игре те су на полувријеме отишли са+7 те је овај период игре завршен резултатом 35:28

Након кратког предаха за обе екипе почела је трећа четвртина у којој је домаћин такође контролисао игру и тако и овај дио меча привео у своју корист резултатом 48:42. Задња четртина припала је гостима, али которварошани су захваљујући сјајној борбености на крају славили резултатом 67:63.

Прва утакмица на домаћем терену у другом дијелу сезоне припала је которварошким кошаркашима који су овом мечу славили резултатом 67:63.

Которварошани су наметнули свој ритам игре и водили кроз читаву утакмицу, а најефикасни у редовима домаћих били су Драган Војин са 26 и Дени Варошић са 17 поена. Свој допринос су дали и остали играчи те тако омогућили свом тиму тријумф на домаћем терену. Адам Јокановић постигао је 8 поена, Лука Поповић 5, Бранко Ћорић 4, Дејан Зебић 3, док је капитен Синан Чаушевић постигао 4 поена.