Мићић најавио убједљив тријумф Савеза за побједу

“Стање у РС није добро, економски стојимо лоше, презадужени смо, нема страних инвестиција, млади одлазе и то се хитно мора мијењати” – упозорио је потпредсједник СДС-а Мићо Мићић на конференцији за новинаре одржаној у Бијељини.

“Од 52% доприноса на плате, колико је било 2004. године, дошло се до 66%. То је огромно оптерећење и инвеститори одлазе“, рекао је Мићић.

Савез за побједу има за циљ вратити достојанство народу:

“Поједини чланови СНСД-а, и то највећи функционери говоре народу – Добићете нешто, ако сте чланови наше странке! То је наопако. Савез за побједу ће реваномјерно развијати све дијелове РС“, каже Мићић, који је и шеф изборног штаба СДС у Изборној јединици 6.

Мићић је подсјетио да неколико пројеката у Бијељини годинама чека на сагласност Владе РС, што је чиста опструкција политичких неистомишљеника.

“Већ десет година ми причамо о ауто-путу Београд – Бијељина – Брчко – Бањалука. Након деценију тек имамо назнака да ће неко из Министарства саобраћаја и веза РС доћи да коначно дефинише трасу“.

Мићић је најавио убједљив тријумф Савеза за побједу за сва 4 нивоа власти на изборима 7. октобра, те позвао грађане да изађу на гласање и тако спријече манипулације гласачким листићима.