Мјесна заједница Котор Варош покренула акцију „Пакетић пун љубави“

Мјесна заједница Котор Варош и ове године покреће акцију „Пакетић пун љубави“, чији је циљ да се овогодишњим поклон пакетићима обрадују дјеца која припрадају некој од рањивих категорија друштва.

У овим  данима поста и празничног даривања будимо хумани и у складу са својим могућностима обрадујмо што већи број малишана.

Садржај пакетића може бити разнолик (грицкалице, сокићи, кексићи, школски прибор и дидактички материјал, играчке, одјећа и обућа).

Акција се реализује у периоду од 01.12. до 28.12. 2021. године.

Садржај пакетића се предаје у просторијама Мјесне заједнице Котор Варош (објекат кино сале, улаз од игралишта) у периоду од 07 до 20 часова уз претходно контактирање на број телефона 065/207-326 (Станко Тепић).

Позивамо све суграђане и представнике компанија, удружења и спортских колектива да подрже и узму учешће у овој лијепој причи. Вјерујемо да повјерење које нам суграђани указују кроз бројне акције, неће изостати ни овог пута“, изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Кроз ову акцију заједно са Дједом Мразом, Бака Мразицом и Вилом мјесна заједница Котор Варош је прошле године обрадовала преко 100 дјеце из ове мјесне заједнице.