Младен Тривуновић изабран за предсједника ОО СДС Котор Варош

Данас 02.06.2019. године у страначким просторијама у Kотор Варошу са почетком у 11 часова одржана је Изборна скупштина Српске демократске странке. Скупштини је присуствовало 83 делегата који су једногласно усвојили дневни ред, изабрали радно предсједништво, верификациону, кандидациону и изборну комисију и чланове општинског одбора, предсједника општинског одбора и делегате за Скупштину СДС-а.

Приједлог досадашњег предсједника општинског одбора Недељка Гламочака за новог предсједника општинског одбора је Младен Тривуновић, актуелни замјеник начелника општине Kотор Варош. „На челу странке у Kотор Варошу сам више од 10 година. Kада погледам присутне делегате не могу да не примијетим да је доста младих особа и сматрам да странку треба да води неко млађи са више енергије. Младен Тривуновић је дуго мој први сарадник, доказао је да може добро организовати активности и актуелни је замјеник начелника и сматрам да ћемо са њим на челу ући спремно у предстојеће локалне изборе“ – изјавио је Недељко Гламочак обраћајући се присутним делегатима.

Предсједник општинског одбора али и општински одбор, делегати за Скупштину СДС и друга радна тијела озабрани су јавним гласањем једногласно чиме је потврђено јединство странке.

„До сада сам учествовао на десет изборних процеса и сматрам да то искуство могу искористити да СДС у Kотор Варошу вратим на побједнички колосијек. У наредном периоду организоваћемо извјештајну скупштину, суочити се са проблемима на које наилазимо, направити тим, оснажити странку и побиједити на локалним изборима а од свих чланова ћу тражити да се искрено укључе у остварење тог циља“ – изјавио је Младен Тривуновић, новоизабрани предсједник Општинског одбора СДС-а Kотор Варош.

Тривуновић се захвалио Недељку Гламочаку на приједлогу али и делегатима и мјесним одборима Српске демократске странке који су га подржали.