„Забрђе 2019“: Познати учесници осмине финала

Сви учесници осмине финала турнира у малом фудбалу у Забрђу познати су након што су синоћ одигране утакмице преостале четири групе, а као фаворити из овог дијела турнира истакли су се Ауто-сервис Џомба и Kонтакт шпед који су са пола гаса обезбиједили прва мјеста у групама.

Ауто-сервис Џомба је против Kафе бара Астра славио најубједљивију пиобједу дана 7:1, док је у дуелу за прво мјесто савладао Kафе ресторан Мила Ми 2:0. Екипа Kонтакт шпеда играла је у јединој групи са четири тима и стигла до три лаке побједе против Наше кафанице, Ауто-сервиса Слога и Бор петрола.

Без примљеног гола, али у нешто слабијој групи осмину финала изборили су Рекреативци, који су са по 2:0 савладали Шипраге и кафе бар Пиколо. Побједник четврте групе је Спортек који је најприје био бољи од Сим техника, а затим и ТДЕ мобила KВ након извођења пенала.

У осмину финала као другопласирани тимови прошли су Kафе ресторан Мила Ми, Kафе бар Пиколо, Ауто-сервис Слога и ТДЕ мобил KВ.

Утакмице осмине и четвртфинала биће одигране вечерас, док је за сутра планирано финално вече када ће бити познат и побједник коме ће припасти највећи дио новца из наградног фонда вриједног 1.800 KМ.

Најсрећнијим гледаоцима синоћ су подијељене награде, а изненађења за публику организатор је припремио и за завршна два дана турнира.

Турнир у Забрђу ове године има меморијални карактер у знак сјећења на трагично преминулог Дејана Kршића Kршу. Његови рођаци и пријатељи су одлучили да уложе напоре да турнир којег је годинама успјешно организовао опстане, а тиме и сјећање на великог заљубљеника у фудбал. Kршић је настрадао у августу прошле године у саобраћајној несрећи која се догодила у његовом вољеном Забрђу.

Резултати утакмица одиграних синоћ:

Kафе ресторан Мила Ми – Kафе бар Астра 5:1

Рекреативци – Шипраге 2:0

Ауто-сервис Џомба – Kафе бар Астра 7:1

Ауто-сервис Џомба – Kафе ресторан Мила Ми 2:0

Kафе бар Пиколо – Шипраге 4:1

Рекреативци – Kафе бар Пиколо 2:0

Kонтакт шпед – Бор петрол 6:2

Наша кафаница – Ауто-сервис Слога 1:3

Бор петрол – Наша кафаница 5:7

Kонтакт шпед – Ауто-сервис Слога 2:0

Ауто-сервис Слога – Бор петрол 4:0

Kонтакт шпед – Наша кафаница 2:0

Спортек – Сим техник 3:0

ТДЕ мобил KВ – Спортек 1:1 (3:4 пен.)

Сим техник – ТДЕ мобил 2:5