Начелник Сакан посјетио вишечлану породицу Бјелошевић

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан посјетио је данас једанаесточлану породицу Бјелошевић у Масловарама и том приликом истакао да је општина обезбиједила намјештај (два лежаја и ормар) за једну дјечију собу, веш машину и пригодне поклоне.

Без запослења, Зоран и Санела имају деветеро дјеце – пет кћерки и четири сина. Одрастају и васпитавају се у духу православља, а породични дом је испуњен осмијесима и радошћу.

Начелник Сакан није крио одушевљење начином функционисања и организације ове породице.

,,Задовољан сам када видим да ова породица живи нормалним, складним животом. Тешко им је, али се труде и планирају да покрену неке активности, а поред тога сва дјеца су добри и пожртвовани ученици“, рекао је Сакан.

Зоран Бјелошевић се захвалио начелнику на вриједној донацији, која ће му помоћи да обезбиједи боље услове за одрастање дјеце.

,,Начелник је показао разумијевање за нашу тренутну ситуацију и захвалан сам му на подршци и бризи коју је пружио“, нагласио је Бјелошевић и додао да се уз мало дисциплине све може лијепо организовати.

Чланови породице Бјелошевић, иако су јединствени по много чему, за себе кажу да су само скромна породица која странице своје животне приче исписује са много љубави и још више вјере у срцима.