Напиши причу за дјецу и освоји таблет

Блицнет позива све ученике од V до IX разреда да пишу кратке приче за дјецу.

Kомпанија Блицнет са жељом да мотивише и промовише дјечије ауторско стваралаштво, првог маја отвара Kонкурс ,,Приче за дјецу” којим позива све ученике од V до IX разреда основних школа у РС и ФБиХ да напишу кратке ауторске приче за дјецу и пошаљу Блицнету.

Тема кратке приче је слободна. Ученици могу да пишу о пријатељству, љубави, кућном љубимцу или о било којој другој теми. Није важно да ли је прича реалистична или фантастична, важно је да забави и разоноди дјецу.

Прича може да буде шаљива или хумористична, може да буде поучна, прича као игра, итд. Kратка прича може да буде дужине од једне до три А4 стране.

Све приче које буду оцијењене као квалитетне биће објављене на сајту pricezadjecu.blic.net уз промоцију њихових аутора. По завршетку конкурса, првог јула, Блицнет ће, након оцјене свих пристиглих радова, наградити 15 најуспјешнијих аутора са таблет уређајем и додатно још наградити са снимањем приче.

Kвалитет кратких прича ће оцјењивати Стручни жири који ће обављати селекцију за објављивање прича на сајту и избор 15 најуспјешнијих прича. Стручни жири чине писци за дјецу, професори језика и књижевности и развојне психологије.

За све информације како да напишете и пошаљете кратку причу посјетите сајт прицезађецу.блиц.нет, питајте на е-маил pricezadjecu@blicnet.ba или позовите Блицнет на бесплатни број 0800 30 600.