Наставак реконструкције магистралног пута

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и директор Јавног предузећа „Путеви Републике Српске“ Милан Дакић разговарали су о реализацији инфраструктурних пројеката у овој општини, прије свега о наставку реконструкције магистралног пута, који пролази кроз градско подручје.

Начелник општине Котор Варош упознао је Дакића са реализованим инфраструктурним пројектима и активностима у области путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице.

Током састанка било је ријечи и о изградњи треће траке у Улици Стефана Немање, са прикључком на магистрални пут, као и изградњи кружног тока.

,,Све процедуре везане за реконструкцију магистралног пута, који пролази кроз градско подручје Котор Вароша, биће завршене у што краћем року, јер нам је жеља да овај град и његови становници имају квалитетну саобраћајницу”, рекао је Дакић.

По његовим ријечима овај проблем је неопходно што прије ријешити, што захтијева и министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић.

Дакић је навео да општина Котор Варош у континуитету има значајну подршку Министарства саобраћаја и веза и Владе Републике Српске, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан захвалио је Дакићу на исказаној подршци, истичући да ће реализација поменутих пројеката допринијети развоју ове локалне заједнице.