ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ДЈЕЧЈИХ ЦРТЕЖА И СЛИКА НАСТАЛИХ У ШКОЛИ „АРТ ЧУПИЋ“

Вечерас је је у галеријском простору кино сале, a у организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош и школе цртања и сликања „Арт Чупић“ отворена Изложба дјечјих цртежа и слика.

Изложба обухвата цртеже и слике које су настале у двогодишњој школи цртанја и сликања „Арт Чупић“.

На изложби су заступљене све ликовне технике, од цртежа на папиру рађени у техници оловка, угљен, пастел, туш, акварел, па до акрила на платну. Учешће на изложби узело је двадесет и једно дијете са преко стотину цртежа и слика.

„Ова изложба има за циљ да се сумирају утисци, промовишу млади таленти и да се подстакне ширење ликивне умјетности у нашој локалној заједници“, рекао је Чупић.

Дијеца која учествују на изложби су: Анастасиа Станић VIII1, Нађа Васић V3, Марија Кузмић V3, Дамјана Божићевић IV4, Катја Драгољевић IV3, Христина Мијатовић VI, Ирина Мијатовић IV, Јустина Мијатовић II, Маријана Тепић VIII4, Јована Стојановић IX2, Ана Ђекановић VIII1, Марија Тодоровић VII4, Ана Каламанда V1, Драгана Павловић III4, Софија Рашевић V3, Нела Зембић IV1, Димитрис Радоњић II1, Аљоша Петровић II1, Емилио Живанов III4, Вељко Бубић VI4 и Анастасија Тепић VI1.

Остали посјетиоци изложбу ће моћи погледати од 27. маја па до 2. јуна у периоду од 17.00 до 20.00 часова.