Недић и Татар „уништили“ Старчевицу

Захваљујући фантастичној игри незадрживог тандема Недић – Татар, који су постигли седам од домаћих девет голова, футсалери Котор Вароша забиљежили су протеклог викенда прву првенствену побједу. У оквиру 4. кола Друге футсал лиге РС, у которварошкој спортској дворани савладана је екипа Старчевице, резултатом 9:5. Утакмицу су боље отворили домаћини и након брзе контре у осмом минуту, Татар асистира Недићу за вођство од 1:0. Гости су се брзо вратили у игру и преокренули резултат у своју корист головима Вујиновића и Озрена у 11 и 14. минуту, за 1:2, што је и био резултат на крају првог полувремена. За разлику од првог, гости боље отварају друго полувријеме и у 23. минуту, другим голом Вујиновића повећавају вођство на 1:3. У том тренутку је изгледало да Бањалучани иду ка сигурном тријумфу, али тако није мислио Татар који са рафалом од три поготка у интервалу од 24 до 26. минута, прави нови преокрет за предност од 4:3. До краја меча Которварошани држе све конце игре у својим ногама, захваљујући мајсторијама и головима сјајног Недића, који је наставио свој голгетeрски шоу са још три поготка, од којих је волеј из 33. минута подигао цијелу дворану на ноге. Малијевић је додао своја два поготка за коначних 9:5, и прву првенствену тројку.

КМФ „Котор Варош“ – КМФ „Старчевица“ 9:5 (1:2)
Спортска дворана Котор Варош, Судије: Горан Илинчић, Лука Билбија, Блаженко Торбица (сви из Приједора), Делегат: Горан Микановић (Приједор), Стријелци: Сенедин Татар (24, 25 и 26. мин), Мирослав Недић ( 8, 33, 35 и 39. мин), Горан Малијевић ( 26 и 30. мин) – (КМФ „Котор Варош“), Душко Вујиновић (11 и 23. мин.), Озрен Александар (14 и 29. мин), Дејан Зарић (27. мин) – (КМФ „Старчевица“).
КМФ „Котор Варош“: Радивојевић, Кнежевић, Недић 4, Малијевић 2, Башић,А. Хибић, Татар 3, Б. Ђекановић, С. Ђекановић, Н. Хибић.
КМФ „Старчевица“: Тодоровић, Вујиновић 2, Бањац, Ритан, Зарић 1, Олењук, Озрен 2.