Нових 15 медаља за Которварошке џудисте

На овогодишњем петнаестом по реду Мњђународном турниру одржаном у суботу 2.10.2021. године. у Бања Луци ,,Стеван Марковић“, учествовало је 550 такмичара, што је за 250 такмичара више него прошле године. Учешће су узели такмичари из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Црне Горе, Белгије и Холандије.

Испред клуба из Котор Вароша наступио је 21 такмичар у различитим категоријама како старосним тако и тежинским и свооме граду обезбједио нових 15 медаља.

Златом су се окитили Смиљић Ања (млађа дјевојчица у категорији до 52кг), Смиљић Милош (старији дјечак у категорији до 73 кг), Лара Вишњић (старија дјевојчица у категорије до 40 кг) и Кристијан Вишњић (кадет у категорији до 45 кг).

Сребрени Которварошани овај пут били су Јован Вуковић (кадет у категорији до 73кг), Никола Јефтимир (кадет у категорији +90кг) и Дарија Даниловић ( кадеткиња у категорији до 63кг).

Бронзане медаље освојили су Ведран Тркуља (полетарац у категорији до 31кг), Саша Јошић (полетарац у категорији до 42кг) Ђпрђе Кучук (млађи дјечак у категорији до 60кг), Стефан Сердар (старији дјечак у категорији до 50кг), Милица Звјерац (старија дјевојчица у категорији до 57кг), Никола Русмир (кадет у категорији до 60кг), Александар Миић (кадет у категорији до 60кг) и Његош Кошћо (кадет у категорији +90кг).

,,Освајањем ових медаља, на досадашњих 13 наступа наших такмичара и такмичарки у овој години, освојили смо укупно 107 медаља од чега 32 златне, 30 сребрених и 45 бронзане медаље. С обзиро да смо због коришћења фискултурне сале гдје тренирамо, са припремама почели доста касно, јакој конкуренцији и бројности такмичара на овом турниру, са оствареним резултатима сам задовољан“-рекао је тренер Џудо Клуба ,,Младост“ Сејдо Татар.