Ново радно вријеме шалтер сале у општини Котор Варош

Oд понедјељка 20. фебруара, општина Котор Варош почиње један нови принцип рада и расподјеле радног времена. Наиме, у циљу ефикаснијег рада и боље доступности свих одјељења и служби Општинске управе Котор Варош према грађанима ове локалне заједнице, уводи се ново радно вријеме шалтер сале у Општини.

Умјесто досадашњег радног времена од 07.00 до 15.00 часова шалтер сале у општини, грађани Котор Вароша ће од 20. фебруара имати прилику да радним даном долазе у периоду од 07.00 до 17.00 часова.

Основни циљ је да ова служба буде ефикаснија и доступна што већем броју грађана речено је у Административној служби општине Котор Варош.

Велики број наших људи ради на таквим пословима да једноставно не могу прије 15.00 часова напустити своја радна мјеста и доћи да узму неке основне ствари као што су лични документи, изводи из матичних књига, увјерења, потврде, овјера докумената и остала пратећа документа везана за матичне књиге“, рекао је Зоран Крагић, шеф Одсјека за послове пријемне канцеларије, мјесних канцеларија и грађанских стања.

Из ових разлога се позивају грађани да се за услуге у шалтер сали обраћају и у послијеподневним часовима, а не искључиво пријеподне, како би се смањиле гужве и растеретио рад, а самим тим ће и услуга бити боља и ефикаснија.

Извор:opštinakotorvaroš.com