Обрен Цвијановић након тешке повреде поново на терену

Обрен Цвијановић прво је име на припремама Родених. Имао је тешку повреду и прошлу сезону је изостао, вратио се на самом крају сезоне. Феђа Дудић, шеф стручног штаба Родених рекао је да ће повратак Цвијановића бити велико појачање и то се сигурно и обестинило.

Хвала Богу све је у реду, здрав сам, спреман сам да дам све од себе. Припреме теку добро, имамо одличне услове на Kупресу, вриједно тренирамо и спремамо се за почетак сезоне. Сви играчи се максимално залажу на сваком тренингу и утакмици тако да засада иде све по плану, рекао је Цвијановић.


У клубу су истакли да је повратак Цвијановића велико појачање за клуб, што се и показало као тачно кроз припремне утакмице.
Цвијановић је рекао да је пропустио добар дио прошле сезоне због повреде, и да се нада да ће у овој сезони да пружи партије какаве се од њега и очекују, и да му је указано повјерње од стране клуба мотив да боље ради и да се још више залаже и нада се да ће то повјерење оправдати и на терену.

Циљеви су већи него прошле године, ићи ћемо утакмицу по утакмицу, имамо добру екипу и мислим да се можемо носити са свима у лиги и ја се надам пласману у горњи дио табеле и борбу за мјеста која воде у Европу, истакао је Цвијановић.